İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO mutfağında ilk misafirlerini ağırladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, MYO Aşçılık Bölümü sektörün profesyonelleri ile öğrencilerini buluşturmaya devam ediyor.

Hilton İstanbul Bomonti Sous Chef Şenol Türkoğlu ve Hyatt Regency Ataköy Chef de Cuisine Tuncay Çetin, MYO Aşçılık Bölümü birinci sınıf öğrencileri ile atölye çalışması kapsamında bir araya geldi.
 
Dünya mutfağından çeşitli yemeklerin ve tatlıların hazırlandığı atölye çalışması sırasında öğrencilerin sorularını cevaplayan şefler, bilgi ve tecrübelerini genç aşçılarla paylaştı.
 
Atölye çalışmalarına verdikleri destekten ötürü Şef Şenol Türkoğlu ve Şef Tuncay Çetin’e teşekkür plaketi veren İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO Müdür yardımcısı Öğr. Gör. Fırat Demirkol, atölyenin gerçekleşmesinde emeği geçen Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak ve Aşçılık Bölümü öğretim görevlilerine de teşekkürlerini iletti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO mutfağında ilk misafirlerini ağırladı Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2018 Çarşamba

Uluslararası Arenada İGÜ Rüzgarı: Ahmet ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Egzersiz ve Spor Bi...

Eklenme Tarihi: :   21 Ağustos 2025 Perşembe

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Göç Ol...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koor...

Eklenme Tarihi: :   20 Ağustos 2025 Çarşamba


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS