İstanbul Gelişim Üniversitesi, MYO Aşçılık Bölümü sektörün profesyonelleri ile öğrencilerini buluşturmaya devam ediyor.
Hilton İstanbul Bomonti Sous Chef Şenol Türkoğlu ve Hyatt Regency Ataköy Chef de Cuisine Tuncay Çetin, MYO Aşçılık Bölümü birinci sınıf öğrencileri ile atölye çalışması kapsamında bir araya geldi.
Dünya mutfağından çeşitli yemeklerin ve tatlıların hazırlandığı atölye çalışması sırasında öğrencilerin sorularını cevaplayan şefler, bilgi ve tecrübelerini genç aşçılarla paylaştı.
Atölye çalışmalarına verdikleri destekten ötürü Şef Şenol Türkoğlu ve Şef Tuncay Çetin’e teşekkür plaketi veren İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO Müdür yardımcısı Öğr. Gör. Fırat Demirkol, atölyenin gerçekleşmesinde emeği geçen Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak ve Aşçılık Bölümü öğretim görevlilerine de teşekkürlerini iletti.
Dijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...