İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü üçüncü e-bültenini yayınladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü e-bültenin üçüncüsünü yayınladı. İki haftada bir yayınlanan e-bültenin bu sayısında Dr. Öğr. Üyesi Viktoriia Demydova, Keisuke Wakizaka, İbrahim D. Hasanoğlu dış siyaset üzerine değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Viktoriia Demydova; Rusya’da sosyal güvenlik sisteminde yapılacak reformun ülkenin istikrarını bozabileceğini vurguladığı bültende, ODTÜ Bölge Çalışmaları Bölümü doktora adayı, KAFKASSAM Kıdemli Uzmanı Keisuke Wakizaka; Rusya’nın bölgede artan itibarını ve Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Doktora Adayı İbrahim D. Hasanoğlu; Rusya'nın Suriye politikasındaki kazanımlarını değerlendirdi.  

İki haftada bir yayınlanan e-bültene İstanbul Gelişim Üniversitesi web sitesi üzerinden erişilebiliyor.

İGÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü üçüncü e-bültenini yayınladı Eklenme Tarihi: :   3 Eylül 2018 Pazartesi

Kalitede Tescil, Başarıda Birlik: ABET A...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nin ABET (A...

Eklenme Tarihi: :   11 Şubat 2026 Çarşamba

İstanbul Gelişim Üniversitesi Genel Sekr...

10 - 11 Şubat 2026 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Turizm Yatırım Forum...

Eklenme Tarihi: :   11 Şubat 2026 Çarşamba


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS