İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İstanbul Gelişim Üniversitesi TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı’nı Ağırladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı’nı Ağırladı

     20 Şubat 2017 Pazartesi günü İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde gerçekleşen etkinlikte Gelişim’li öğrenciler TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’u, ağırladı. Moderatörlüğünü Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ragıp Kutay Karaca'nın üstlendiği "Yeni Anayasa Yeni Sistem" konulu panelde Sayın Şentop yeni anayasa değişikliği hakkında bilgi verdi. Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Şentop, yeni sistemle ilgili merak edilen bir çok konuya açıklık getirmeye çalıştı. 

     Yeni sistemin partiler üzerinden değerlendirilmesinin yanlış olduğunu ifade eden Mustafa Şentop, referandumdan çıkacak olan sonucun ülkemizin ve milletimizin geleceği adına hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtti.

      Program bitişinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Abdülkadir Gayretli, Prof. Dr. Mustafa Şentop'a plaketini taktim etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı’nı Ağırladı Eklenme Tarihi: :   27 Şubat 2017 Pazartesi

2025 Türkiye’nin Patent Raporu Açıklandı...

Patent Effect tarafından hazırlanan “2025 Türkiye’nin Patent Raporu” yayıml...

Eklenme Tarihi: :   24 Nisan 2026 Cuma

THE Asya 2026 Sonuçları Açıklandı: İstan...

Yükseköğretim kurumlarını küresel ölçekte değerlendiren Times Higher Educat...

Eklenme Tarihi: :   24 Nisan 2026 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS