İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Polat Rönesans Oteli Mutfakta

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ve Polat Rönesans Oteli Mutfakta

     İstanbul Gelişim Üniversitesi Mutfak Sektörü’nün yurt dışında ve yurt içinde kaliteli hizmet sunan ve kariyerinin zirvesindeki gözde isimleri ağırladı.

     İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi Bölümü; Gastronomi Seminer Günleri kapsamında Servis Teknikleri ve Gastronomide Kariyer isimli etkinlik gerçekleştirdi. Düzenlenen seminer kapsamında Gastronomi sektöründe kariyer geliştirme yöntemleri, meslek etiği ve mutfak sanatı konuları masaya yatırıldı. Organizasyona Polat Rönesans Otel Yiyecek-İçecek Müdürü Alparslan Delibaşı ve Şef Tahir Yücel Dereyayla konuk oldu.

     Meslek hayatlarına başlama ve sektörde kariyer yapma konularına değinen Polat Rönesans Otel Yiyecek-İçecek Müdürü Alparslan Delibaşı ve Şef Tahir Yücel Dereyayla deneyim ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrenciler; seminer sayesinde Delibaşı ve Dereyayla’ya merak ettikleri sorularını yöneltme fırsatı buldu. İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. İsmail Hakkı Tekiner’in organizasyonunu yaptığı etkinliği öğrenciler ilgiyle takip etti.

“AŞÇILIK BİR EKİP İŞİDİR”

     Birbirinden renkli geçen sohbetten memnun kaldığını dile getiren Polat Rönesans Otel Yiyecek-İçecek Müdürü Alparslan şunları söyledi “Aşçılık mesleği fedakarlık ve özveri isteyen bir meslek grubu. Mutfağı seven, iletişimi kuvvetli olanların bu işte başarılı olacağını düşünüyorum. Özellikle ekip olarak çalışıldığı için bu sektörde yer almanın eğlenceli ve zor yanları tabiki olacaktır. Aşçılar insana hizmet verir. Bu nedenler öncelikli tavsiyem ekip ve birey olarak iletişim yeteneğimiz muhakkak olmalıdır.”

     Organizasyon sonunda Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Orhan İşcan tarafından Polat Rönesans Otel Yiyecek-İçecek Müdürü Alparslan Delibaşı ve Şef Tahir Yücel Dereyayla’ya plaketleri taktim edildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Polat Rönesans Oteli Mutfakta Eklenme Tarihi: :   21 Ekim 2016 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde BISTLA...

İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (...

Eklenme Tarihi: :   30 Mayıs 2025 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Hayat...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Afet ve Acil Durum Koordinatörlüğü öncülüğün...

Eklenme Tarihi: :   30 Mayıs 2025 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS