İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Kempinski Otel Executive Sous Şefi Okan Aydemir Gastronomi Öğrencileri ile Mutfakta Buluştu

Kempinski Otel Executive Sous Şefi Okan Aydemir Gastronomi Öğrencileri ile Mutfakta Buluştu

Kempinski Otel Bodrum Barbaros Bay Executive Sous Şefi Okan Aydemir 7 Kasım 2017 tarihinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü Öğrencileri mutfakta buluştu.

Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen uygulamalı mutfak dersinde Öğrencilerimize Dünya mutfaklarından örnekler veren Şef Okan Aydemir, 1988 yılında Bolu-Mengen’de dünyaya geldi. Sırasıyla, Mengen Aşçılar Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Abant İzzet Baysal Universitesi Mengen Meslek Yüksekokulu Aşcılık bölümünü 2008 yılında başarıyla bitiren Şef Aydemir, 14 yıllık kariyeri boyunca Turkiye’de Istanbul Swissotel, Sheraton Otel Ataköy, Radisson Blue Bosphorus, A.B.D’ de Park Hyatt Aviara ve Abu Dhabi’ de Emirates Palace Kempinski otellerinde çalıştı. Şu an 2015 yılından beri Bodrum’ da Kempinski Hotel Barbaros Bay’de Executive Sous Şefi olarak mesleğini titizlik ve özveri ile icra etmektedir.

Eğitim bitiminde Şef Okan Aydemir’e Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak ve Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner tarafından plaketi takdim edilerek, eğitime verdiği destekleri için teşekkür edildi.

 

Kempinski Otel Executive Sous Şefi Okan Aydemir Gastronomi Öğrencileri ile Mutfakta Buluştu Eklenme Tarihi: :   17 Kasım 2017 Cuma

TEKNOFEST 2025 Kuantum Teknolojileri Yaz...

TEKNOFEST 2025 kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Kuantum Teknolojileri Y...

Eklenme Tarihi: :   8 Eylül 2025 Pazartesi

Sürdürülebilir Kalite Tescillendi: İGÜ, ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), 28–30 Temmuz 2025 tarihleri arasında T...

Eklenme Tarihi: :   4 Eylül 2025 Perşembe


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS