Mutfak Teknolojileri ve Uluslararası Standartlar
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda
Öztiryakiler A.Ş. tarafından
“ Mutfak Teknolojileri ve Uluslararası Standartlar”
konulu seminer düzenlendi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde, Aşçılık ve Gıda Teknolojisi programlarının öncülüğünde 21 Ekim 2015 Çarşamba tarihinde endüstriyel mutfak sektöründe gelişimin öncüsü olan Öztiryakiler A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın tarafından “ Mutfak Teknolojileri ve Uluslararası Standartlar” konulu seminer düzenlendi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminere Öztiryakiler A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın, kurumsal şirket sunumuyla başladı. Öğrencilerin yoğun ilgilerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür eden Yalçın, İstanbul Gelişim Üniversitesiyle sanayi-üniversite işbirliğinin yanı sıra komşuluk ilişkilerinin de olduğunu belirtti.
Endüstriyel mutfakta uluslararası standartlar, CE belgelendirme süreci, ana mutfak ekipmanları, hazırlık ekipmanları, set üstü ekipmanları, soğutucu, bulaşık yıkama, mikser ve diğer ürün gruplarının kullanım alanları, özellikleri, ürünlerin performans, güvenlik, hijyen ve ergonomi gibi özelliklerinden bahseden Yalçın, konuşmasını güncel hayattan örneklerle sürdürdü.
Programa Öztiryakiler A.Ş. Ar-Ge Müdür Yardımcısı Suat Sezer de katıldı. Öztiryakiler A.Ş. ile İstanbul Gelişim Üniversitesi arasında ortak projeler üretilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulan etkinlikte Öztiryakiler A.Ş.’ nin her zaman eğitimin ve öğrencinin yanında olduğu vurgulandı. Öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından İstanbul Gelişim Üniversitesi MYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Erdal Şen tarafından Öztiryakiler A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın’a katılımları nedeniyle teşekkür plaketi takdim edilmesiyle son buldu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (...
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Afet ve Acil Durum Koordinatörlüğü öncülüğün...