İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü öğrencileri, Almanya menşeli Euro OTC Pharma Şirketi Türkiye İş Birimi EuRho Vital Ürün Grubu Müdürü Pınar Cava Gümüş ile buluştu.
Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından organize edilen ve herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen seminerde, bilişsel gücü artıran besin öğeleri ve takviyeleri hakkında bilgi veren Gümüş, bölüm öğrencilerinin ilgisini hayranlıkla izlediğini, gastronomi eğitimde İGÜ öğrencilerinin bu besin maddelerini mutfaklarında kullanmalarından duyduğu memnuniyeti belirtti.
Gastronomi alanının bir bilim dalı olduğunu, farklı perspektiflerden incelenmesinin öğrencilerin vizyonlarını geliştireceğini söyleyen Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, seminer sonunda EurRho Vital Ürün Müdürü Pınar Cava Gümüş’e katkılarından ötürü üniversite adına teşekkür plaketi takdim etti.
Eklenme Tarihi: : 6 Aralık 2018 Perşembe
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik camianın buluştu...
Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, İstanbul Gelişim Ün...