İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Sağlıkta Dijital Teknolojiler etkinliği düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Biyoteknoloji ve Yaşam Bilimleri Kulübü tarafından düzenlenen “Sağlıkta Dijital Teknolojiler” başlıklı etkinlikte Yesil Science Kurucusu Dr. Yusuf Yeşil’i ağırladı.

İGÜ Gelişim Tower’da gerçekleşen etkinlikte Yesil Science olarak yüksek kaliteli medikal Sanal Gerçeklik (Virtual Reality), Artırılmış Gerçeklik (Augmented Reality) uygulamalarının ve animasyonlarının öncüsü olmayı ve yapay zeka gibi gelecek vaat eden teknolojilerin tıptaki uygulamalarını üstlendiklerini belirten Dr. Yusuf Yeşil, bilim insanları, üniversiteler ve ilaç şirketleri için profesyonel görsel teknoloji destekleri sunacaklarından bahsetti.
 
Öğrencilerin hayal ettikleri şeyleri 360 derece görebilmeleriyle bilimsel meraklarının da artacağını söyleyen Yeşil,  eğitimin bambaşka bir boyut alacağını ifade etti.
 
Etkinliğin sonunda Dr. Yusuf Yeşil’e katılımlarından ötürü İstanbul Gelişim Üniversitesi adına teşekkür plaketi takdim edildi.

Sağlıkta Dijital Teknolojiler etkinliği düzenlendi Eklenme Tarihi: :   1 Mart 2019 Cuma

QS Dünya Üniversite Sıralamaları: Sürdür...

Dünyanın en kapsamlı yükseköğretim derecelendirme sistemlerinden biri olara...

Eklenme Tarihi: :   21 Kasım 2025 Cuma

İGÜ Diş Hekimliği Fakültesi 2025-2026 Ak...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, fakülteye yeni...

Eklenme Tarihi: :   21 Kasım 2025 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS