İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Şef Orhan Yeşilçimen’den İleri Pastacılık Uygulamaları

Şef Orhan Yeşilçimen’den İleri Pastacılık Uygulamaları

Altın madalyalı Şef Orhan Yeşilçimen 09 Ekim 2017 Pazartesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü İleri Pastacılık Teknikleri dersinde Öğrencilerimiz ile buluştu.

Öğr. Gör. Murat Mutlu Tokay tarafından organize edilen mutfak çalışmasında ileri pastacılık teknikleri hakkında uygulamalı eğitim veren Şef Yeşilçimen, ünlü şef Sedat Yaman ile birlikte Wyndham Grand Kalamış-İstanbul Oteli Pastanesinde görev yapmaktadır.

Şef Orhan Yeşilçimen kimdir?

1989 yılında Gerede-Bolu’da doğdu. Türkiye’nin en ünlü aşçılık okulu Bolu Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi’ni bitirdi. Antalya Kemer Fantasia Delux Resort Hotel , İstanbul 360 Restaurant  , Backhause Cafe , Cafe Clementine ,Eltorito Restaurant, Titanic Hotel ve Elite Hotel pastanelerinde çalışan Yeşilçimen, şuan İstanbul Wyndham Grand Kalamıs Hotel’de ünlü şef Sedat Yaman ile birlikte görev yapmaktadır. Türkiye Aşçılar Derneği’nin 2017 yılı Culinary Cup yarışmasında altın madalya kazanmıştır.

Şef Orhan Yeşilçimen’den İleri Pastacılık Uygulamaları Eklenme Tarihi: :   11 Ekim 2017 Çarşamba

Akreditasyon yenileme çalışmaları kapsam...

Mühendislik fakültelerini değerlendiren, kâr amacı gütmeyen ve bağımsız bir...

Eklenme Tarihi: :   21 Kasım 2024 Perşembe

Sinemanın Gücüyle Sürdürülebilirlik: İGÜ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...

Eklenme Tarihi: :   20 Kasım 2024 Çarşamba


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS