İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Sosyal Farkındalık

İGÜ Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Sağlık Yönetimi ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, Avcılar Özel Eğitim Uygulama Merkezi Orta Ağır Düzey Zihinsel Engelliler Devlet Okulu’ nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Okul Müdürü ve Okul Müdür Yardımcıları ile Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. S. Arda ÖZTÜRKCAN ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ebru KARPUZOĞLU ÖZELMAS, Sağlık Kurumları İşletmeciliği sınıf temsilcisi Şeyda ÖZER ve İGÜ SYK Kulübü Başkanı Hüseyin YAZICI görüş alışverişlerinde bulundu.

Farkındalığı arttırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen öğrenciler oldukça eğlenceli ve verimli saatler geçirdiler. Etkinlik sonunda düzenlenen kermes ile öğrencilerin hazırladıkları ürünler sergilendi.

 

Sosyal Farkındalık Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2015 Çarşamba

Engelleri Aşan Güç: İGÜ Öğrencisi Ahmet ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi spor alanındaki başarılarına bir yenisini d...

Eklenme Tarihi: :   24 Haziran 2025 Salı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Akademisye...

Arnavutluk Merkez Bankası’nın kuruluşunun 100. yılı kapsamında Tiran’da düz...

Eklenme Tarihi: :   24 Haziran 2025 Salı


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS