İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

THY Pilotu ve Eğitim Sorumlusu, İGÜ Öğrencileri ile Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uçak Teknolojileri ve Havacılık Bölümü öğrencileri, kariyerleri için önemli bir eğitime imza attı.

İGÜ Sürekli Eğitim Merkezi ve Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği işbirliği ile düzenlenen, “MMEL/ MEL Master Minimum Equipment List Kullanımı” eğitiminde, THY Sorumlu Kaptan Pilot Tolga Hakan Çakıter öğrencilerle bir araya geldi.

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Uçuş Harekât Yöneticiliği, Uçak Teknolojileri ve Havacılık Bölümü öğrencilerinin de yoğun katılım gösterdiği eğitimde önemli bilgiler paylaşan THY Sorumlu Kaptan Pilot Tolga Hakan Çakıter’e üniversiteye verdiği desteklerden ötürü İGÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Meryem Uzundurkan teşekkürlerini sundu.

THY Pilotu ve Eğitim Sorumlusu, İGÜ Öğrencileri ile Buluştu Eklenme Tarihi: :   3 Mayıs 2018 Perşembe

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Ek Tercih...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından ek tercih tarihleri v...

Eklenme Tarihi: :   19 Eylül 2025 Cuma

İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Düzce...

Havacılık, uzay ve teknoloji alanında dünyanın en büyük festivallerinden bi...

Eklenme Tarihi: :   18 Eylül 2025 Perşembe


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS