İstanbul Gelişim Üniversitesi
Üniversite Gündeminden

“Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Paydaş İş Birliği Paneli” gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından “Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Paydaş İş Birliği Paneli” gerçekleştirildi. Panele, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve Para Milli Sporcuları katılım sağladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından, moderatörlüğünü Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu’nun gerçekleştirdiği “Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Paydaş İş Birliği Paneli” düzenlendi. Türkiye Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu, Para Atletizm branşında Hamide Doğangün, Para Okçuluk branşında Bahattin Hekimoğlu, Para Yüzme branşında Umut Ünlü, Para Atletizm branşında Hamza Doğan ve BESYO Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Başkanı Doç. Dr. Taner Atasoy panele ev sahipliği yaptı.

Panelde, dünyada ve Türkiye’de Paralimpik spor branşlarının gelişimi, zorlukları, insan kaynağı yetiştirme, spor bilimlerindeki gelişmelerin entegre edilmesi gibi konular üzerinde durulurken; ilerleyen zamanlarda paydaş projelerde bir araya gelme kararı alındı.


“Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Paydaş İş Birliği Paneli” gerçekleştirildi Eklenme Tarihi: :   22 Kasım 2023 Çarşamba

Agricultural University of Tirana Rektör...

Erasmus+ KA171 Personel Hareketliliği kapsamında, Arnavutluk’un köklü yükse...

Eklenme Tarihi: :   1 Temmuz 2025 Salı

Artan Kene Vakaları Alarm Veriyor: Yaşlı...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Türkiye genelinde kene ısırığı vakalarınd...

Eklenme Tarihi: :   26 Haziran 2025 Perşembe


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS