İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

UBYO Gastronomi Bölümü Öğrencileri Başarılarına Başarı Katmaya Devam Ediyor

“Öğrencilerimizin gittikleri her yarışmadan mutlaka bir ödül ile dönmeleri bizim için gurur verici”

     İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi Bölümü 2. sınıf öğrencileri İrem Şimşek ve  Didem Kakşa 2 Şubat 2017 tarihinde Tüyap’da gerçekleştirilen Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nden 2 madalya ile geri döndü. Kutlama Pastası Kategorisinde 2.lik (Gümüş Madalya kazanan İrem Şimşek ve 3.lük (Bronz madalya) kazanan Didem Kaşka, “Tüm hocalarımıza ve okulumuza verdikleri destek için teşekkür ederiz” dedi.

      İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Orhan İşcan ile birlikte Ödül törenin sonrası İstanbul Gelişim Üniversitesi, Rektörü, Prof. Dr. Burhan Aykaç’ı ziyaret eden öğrenciler heyecanlarını gizleyemediler.  İstanbul Gelişim Üniversitesi, Rektörü, Prof. Dr. Burhan Aykaç “Öğrencilerimizin gittikleri her yarışmadan mutlaka bir ödül ile dönmeleri bizim için gurur verici” diyerek gastronomi öğrencilerinin diğer yarışmalardan da almış oldukları ödüllerin öneminin altını çizdi. 

UBYO Gastronomi Bölümü Öğrencileri  Başarılarına Başarı Katmaya Devam Ediyor Eklenme Tarihi: :   20 Şubat 2017 Pazartesi

İGÜ Kulüp Tanıtım Haftası Yoğun Katılıml...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, 11–12 Aralık 2025 tarihlerinde J Blok Mehmet...

Eklenme Tarihi: :   12 Aralık 2025 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi Tarafından...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ve Bilim...

Eklenme Tarihi: :   11 Aralık 2025 Perşembe


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS