6. Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması: Altın, Gümüş ve Bronz Madalyalar
Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Aşçılar Derneği tarafından organize edilen “6. Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması” 27-28-29 Ekim 2017 tarihlerinde Alanya’da gerçekleştirildi.
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü Öğrencilerinden Renay Hacıbektaşoğlu, Tamer Topçu, Ferhat Sevi, Aslıhan Avcı, Fuat Baş ve Fatma Nur Tutar’ın altı kategoride Üniversitemizi temsil ettikleri yarışmaya ekibimiz Öğr. Gör. Tolgahan Tabak nezaretinde hazırlandılar. Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak’ın da destek verdiği ve yarışmada öğrencilerimize nezaret ettiği 28 Ekim 2017 Cumartesi tarihinde aşağıdaki kategorilerde alınan madalyalar sunulmaktadır.
1. JPT 1 Tavuk Yemeği – Renay Hacıbektaşoğlu – GÜMÜŞ MADALYA
2. JPT 2 Balık Yemeği – Ferhat Servi – BRONZ MADALYA
3. JPT 3 Türk Mutfağı – Fuat Baş – BRONZ MADALYA
4. JPT 5 Makarna – Erişte-Mantı – Tamer Topçu – GÜMÜŞ MADALYA
5. JPT 6 Restoran Tatlı Tabağı – Aslıhan Avcı – GÜMÜŞ MADALYA
6. JPT 7 Yılın Altın Öğrencisi - Fatma Nur Tutar – ALTIN MADALYA
2017-18 Akademik Yılı Güz Yarıyılında UBYO Gastronomi Bölümüne kayıt olan 1. Sınıf Öğrencimiz Fatma Nur Tutar katıldığı “Yılın Altın Öğrencisi” kategorisinde Üniversitemize Altın Madalya getirmiştir.
Eklenme Tarihi: : 1 Kasım 2017 ÇarşambaDijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...