İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü mezun öğrencileri ile ünlü şefler iş yaşantılarında bir araya geliyor. İGÜ mezun öğrencileri ile beraber gerçekleştirdikleri çalışmaları değerlendiren Radisson Blu Hotel & Spa Tuzla Executive Chef Yavuz Yiğit, “Sektörde çok yeni olmalarına rağmen kısa bir sürede büyük sorumluluklar almaya başlıyorlar, gördükleri her reçeteyi eksiksiz uygulayabilme yeteneklerinin çok geliştiğini fark ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“İGÜ, SEKTÖRE BÜYÜK YETENEKLER KAZANDIRACAK”
Öğrencilerin iş görüşmelerine geldiklerinde gözlerindeki ışığın ve duruşlarındaki özgüvenin bu mesleği ne kadar çok sevdiklerini belli ettiğini dile getiren Yavuz Yiğit, “Otelimizin Pastry bölümünde çalışan takım arkadaşlarımız gerçekten üniversitede aldıkları eğitimlerle farklı olduklarını ve öğrenme hızlarıyla normalüstü bir yeteneğe sahip olduklarını çok kısa bir sürede bizlere kanıtlıyorlar. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin öğrencileri ile gurur duyması gerektiği düşüncesi ile duyduğumuz memnuniyeti üniversite ile de paylaşmak istedik ve iletişime geçtik. İGÜ’nün sektöre büyük yetenekler kazandıracağından ve mesleği her yönü ile öğrencilerine aktaracağından eminiz. Öğrenciler ne istediklerini biliyorlar ve nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konusunda kendilerini tanıyorlar” şeklinde konuştu.
“ÜNİVERSİTE BAŞARI ODAKLI ÖĞRENCİ YETİŞTİRİYOR”
Mezun öğrencilerin markalarına değer kattığını dile getiren İstanbul Marriott Hotel Şişli Sous Chef İsmail Semih Keklikci, “Öğrenciler ekibin başarısı için canla başla mücadele ediyorlar. Öğrencilerin kaliteli bir eğitim sürecinden geçtiği ve iyi eğitimciler tarafından sektöre kazandırıldıkları belli oluyor. Mutfak düzenine uyumlu ve başarı odaklı bireyleri mutfak sektörüne kazandığı için üniversiteye teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...
Avrupa Birliği’nin desteklediği Gençlerin Örgütsel Liderliği (Youth Organiz...