İGÜ OBiS Mobil Gizlilik Politikası

İGÜ OBİS Mobil Uygulaması aracılığıyla uygulamanın notlar, sınav bilgileri, program bilgileri, devamsızlık bilgileri, ders bilgileri bölümlerini kullanabilmeniz için sizden tek tür bilgi alınır:

• Öğrenci Numarası
• İstanbul Gelişim Üniversitesi web hizmetlerinde kullandığınız şifre

İGU OBİS Mobil uygulaması İstanbul Gelişim Üniversitesi veri tabanlarına bağlı olarak çalışır. Bu sebeple uygulamayı kullanmak için girdiğiniz bilgiler ve görüntülenen verilerin tümü İstanbul Gelişim Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı veri tabanlarında mevcuttur. Öğrenci numaranız/e-Posta adresiniz ve şifreniz, size ait verileri (notlarınız, eğitim bilgileriniz vb. veriler) görüntüleyebilmeniz için gereklidir. Uygulamanın notlar, sınav bilgileri, program bilgileri, devamsızlık bilgileri, ders bilgileri bölümleri ilgili kullanıcıya sadece kendisine ait verileri görüntüler, başka bir kullanıcının verilerine ulaşmanız mümkün değildir. İstanbul Gelişim Üniversitesi, İGÜ OBiS Mobil uygulamasında görüntülenen verilerin kullanım hakkını saklı tutar. İstanbul Gelişim Üniversitesi, İGÜ OBiS Mobil Uygulaması içindeki faaliyetinizi anonim olarak izleme ve istatistiksel rapor etme hakkını saklı tutar. İGÜ OBiS Mobil, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlük Kampüsü, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda geliştirilmektedir.

İstek, öneri ve şikâyetlerinizi lütfen bidb@gelisim.edu.tr e-posta adresine iletiniz.

Eklenme Tarihi: :   4 Ekim 2023 Çarşamba