İstanbul Gelişim Üniversitesi
Üniversite Gündeminden

“BAPSİS Kullanıcı Eğitimi” gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü (BAP-K) tarafından düzenlenen “BAPSİS Kullanıcı Eğitimi” semineri gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), “Araştırma Üniversitesi” vizyonuyla ilerleyerek; akademisyenlerinin ve öğrencilerinin bilimsel, teknolojik, araştırma ve geliştirmeye yönelik çalışmalarına imkân sağlıyor. 13 Aralık 2023 tarihinde BAP Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Serap Yeşilkır Baydar'ın anlatımıyla gerçekleştirilen “BAPSİS Kullanıcı Eğitimi”ne akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.

AVESİS VE APSİS yazılımları da gösterildi

Akademisyen ve öğrencilere yönelik olan “BAPSİS Kullanıcı Eğitimi” seminerinde; bilimsel araştırma projelerine dair mevzuat, proje başvuruları için BAPSİS yazılımının kullanımı detaylı şekilde anlatıldı. Eğitim kapsamında, “Proje Süreçleri Yönetim Sistemi (BAPSİS): Başvuru, Değerlendirme, Yürütme ve Sonuçlandırma Süreçleri” hakkında katılımcılar bilgilendirilirken; 2023 yılında İGÜ’ye kazandırılan AVESİS ve APSİS yazılımları da gösterildi.

“BAPSİS Kullanıcı Eğitimi” gerçekleştirildi Eklenme Tarihi: :   18 Aralık 2023 Pazartesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Ek Tercih...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından ek tercih tarihleri v...

Eklenme Tarihi: :   19 Eylül 2025 Cuma

İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Düzce...

Havacılık, uzay ve teknoloji alanında dünyanın en büyük festivallerinden bi...

Eklenme Tarihi: :   18 Eylül 2025 Perşembe


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS