İstanbul Gelişim Üniversitesi
Üniversite Gündeminden

Ideathon Fikir Yarışması’nda, İGÜ’lülerin projesi 1’inci oldu!

Kuveyt Türk tarafından düzenlenen Ideathon Fikir Yarışması’nda, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerinin projesi 1’inci oldu.

Üniversite öğrencilerine yönelik olarak Kuveyt Türk tarafından düzenlenen Ideathon Fikir Yarışması’nda; gençlerin yenilikçi bakış açısını içselleştirerek inovatif ve özgün fikirler geliştirmelerini desteklemek ve kendi potansiyellerini keşfetmelerine katkı sağlamak amaçlanıyor.

Lonca Girişimcilik Merkezi’nde düzenlenen finalde, kesintisiz 36 saat süren Ideathon bootcamp gerçekleşti. Ideathon’da birinciliği, yapay zekâ destekli kişiselleştirilmiş kurgular yoluyla gençlere bankacılık işlemlerini anlatmayı hedefleyen "Finans Z Genç Mentörü" projesiyle Endüstri Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Sude Nur Bozik; Endüstri Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği ÇAP 2. sınıf öğrencileri İrem Nur Günel ve Yener Can Taş’tan oluşan “Genç Z Takımı” kazandı.

Ideathon Fikir Yarışması’nda, İGÜ’lülerin projesi 1’inci oldu! Eklenme Tarihi: :   18 Aralık 2023 Pazartesi

İGÜ’lü Akademisyenlerimiz Dünyanın En İy...

Dünyanın önde gelen araştırma ve akademi portallarından biri olan Research....

Eklenme Tarihi: :   11 Haziran 2025 Çarşamba

Uzmanı Uyardı: Zirkonyum Kaplama Sonrası...

Estetik görünümü, yüksek dayanıklılığı ve biyouyumlu yapısıyla son yıllarda...

Eklenme Tarihi: :   11 Haziran 2025 Çarşamba


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS