İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden (İGÜ) Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’ın, sağlıklı ve güvenli gıdaların en iyi kalite ve verimlilikte üretimini sağlamak için gerekli olan temel bilgileri sunduğu “Gıda Mühendisliğine Giriş” adlı kitabı yayınlandı.
Bir yıllık çalışma sonucu ortaya çıkan, yazarlığını ve editörlüğünü İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan’ın yaptığı, “Gıda Mühendisliğine Giriş” kitabı; gıda bilimi ve mühendisliğinin temel kavramlarının ve uygulamalarının ana özelliklerini açıklıyor.
Konularının gıda mühendislerinin, gastronomi uzmanlarının, diyetisyenlerin, gıda teknikerlerinin ve aşçıların çalışma alanları ile ilgili bir başucu kitabı niteliği taşıyan kitabın, önemli bir ders kaynağı olacağı düşünülüyor.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ile Güz...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Türk dünyasıyla akademik bağlarını g...