İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Eğitimlerini üniversitede deneyimlediler

Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu’nun özel öğrencileri, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü’nü ziyaret etti.

Güzellik ve Saç Bakım Atölyesi’nin özel öğrencileri, özel eğitim öğretmeni Gamze Şener ve Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu Müdür Yardımcısı Medine Melek Kolbudak, İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı’nı ziyaret etti.  Program Başkanı Öğr. Gör. Pelin Özgünay’ın öncülüğünde gerçekleşen buluşmada, İGÜ öğrencileri misafir öğrencilerin saç ve makyajlarını yaparken, kullanılan cihazlar ile ilgili uygulamalı bilgiler verdi.

Özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin temel yaşam becerilerini geliştirmeyi, topluma uyumlarını sağlamayı, iş ve mesleğe yönelik bilgi ve beceriler kazandırmayı amaç edinen bir okul olduklarını ifade eden Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu Müdür Yardımcısı Medine Melek Kolbudak, “Hafif düzeyde zihinsel yetersizliğe sahip bireylere iş ve meslek edindirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Aldıkları atölye eğitimini, üniversitede deneyimleyen özel öğrenciler ise gerçekleşen etkinlikten mutlu ayrıldı.

Eğitimlerini üniversitede deneyimlediler Eklenme Tarihi: :   25 Ekim 2019 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesinden Kritik...

Türkiye’nin üç büyük şehri olan İstanbul, Ankara ve İzmir’de konut fiyatlar...

Eklenme Tarihi: :   31 Temmuz 2025 Perşembe

Asya’nın Başarılı Rover Takımı İGÜ TTO’d...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ TTO), 29 Temmuz...

Eklenme Tarihi: :   30 Temmuz 2025 Çarşamba


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS