İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Öğrenciler Gürpınar Sahilinde buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) öğrencileri Beylikdüzü Gürpınar Sahilinde ‘Açık Ateşte Pişirme’ etkinliğinde bir araya geldi. Etkinlik kapsamında Türk mutfağı uygulamaları yapan öğrenciler, hem birbirleriyle tanışma fırsatı buldu, hem de müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Gastronomi Bölümü, Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Gelişim Meslek Yüksekokul Aşçılık Programı öğrencileri, GastroArt Kulübü tarafından organize edilen ‘Açık Ateşte Pişirme’ etkinliğinde bir araya geldi. Gürpınar Sahilinde kuzu çevirme, Urfa kebabı ve kokoreç gibi Türk Mutfağı uygulamaları yapan öğrenciler, DJ eşliğinde müziğe doydu.

Gastronomi Bölümlerinin ve Aşçılık Programının tüm sınıflarından öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikle,   öğrencileri hem kaynaştırmayı hem de üniversiteye uyumlarını kolaylaştırmak istediklerini ifade eden İGÜ Gastronomi İngilizce Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp, “Açık havada mutfak uygulamaları yaparak keyifli vakit geçirmelerini sağladık. Öğretim elemanlarımızın da katılımıyla gerçekleşen etkinliğe destek olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öğrenciler Gürpınar Sahilinde buluştu Eklenme Tarihi: :   25 Ekim 2019 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde “Bağım...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafın...

Eklenme Tarihi: :   3 Mart 2026 Salı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Bali’...

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Endonezya yükseköğretim kurumlarından Nus...

Eklenme Tarihi: :   2 Mart 2026 Pazartesi


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS