Dünya gastronomisinin en önemli konferanslarından olan Gastromasa’nın ilk oturumu bugün başladı. Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansa İstanbul Gelişim Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Serdar Egeli, akademisyenler ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri de katıldı.
7’nci Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı bu sene Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik temasıyla ziyaretçileri ile buluşuyor. Dünyaca ünlü şeflerin, konuşmacıların, yatırımcıların, sürdürülebilirlik ve biyoçeşitlilik konusundaki önder isimlerin yer aldığı Gastromasa’da ziyaretçiler, ayrıca stant açarak sürdürülebilirliğe destek veren yüzlerce firmayı yakından tanıma fırsatı da elde ediyor.
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ DESTEKLEYEN YÜZLERCE FİRMA KATILDI!
Bu sene yedincisi düzenlenen Gastromasa Gastronomi Konferansı; Gastromasa Bar, Gastromasa Pastry, Gastromasa Hospitality konseptleri ile gastronomi sektörünü bir araya topladı. Sürdürülebilirlik çalışmaları ile dikkat çeken İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) de Gastromasa’da yerini aldı. Açtığı stant ile ziyaretçilerini hem bilgilendirecek hem de bir kez daha sürdürülebilirliği uygulanış şekillerini anlatacak olan İGÜ, etkinliğin ikinci gününde de ziyaretçileri ile buluşmaya devam edecek.
Konferansta ve stantlarda hem Türk mutfağının hem de dünya mutfağının ünlü şeflerinin yanı sıra uluslararası alanda isimlerini duyurmuş markalar da yer alıyor. Mutfaktan gastronomi turizmine kadar sürdürülebilirliği her alanda uygulayan birçok firma etkinliğin ikinci gününde de gastronomi sektörüne ait workshoplarda yerini alacak.
İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin CyberShield Innovators projesi, Avrupa İn...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), eğitim alanında uluslararası iş birliğ...