İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Gastronomi Bölümü ve GastroBahçe Kulübü Çocuklarla Bir Araya Geldi

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü ve GastroBahçe Kulübü, Finlandiya eğitim sisteminin ülkemizde uygulayıcısı Fidol Okulları İlkokul 1. 2. 3. ve 4. Sınıf öğrencileri ile mutfak atölye çalışmasında bir araya geldi.

Öğretmenleri ile bölüm mutfağında Öğr. Gör. Tolgahan Tabak’ın Gastronomi Bölümü 1. Sınıf temel mutfak teknikleri dersine katılan çocuklar, bölümün 3. Sınıf öğrencileri ve GastroBahçe Kulübü ile hamur işleri eğitimi aldılar.

UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı ve GastroBahçe Kulüp Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından organize edilen atölye çalışmasında hamur işleri yapan, bölüm öğrencileri tarafından gruplara eşlik edilen etkinlik sonunda Fidol Okulları’nın küçük misafirleri İGÜ’den mutlu ayrıldı.

Gastronomi Bölümü ve GastroBahçe Kulübü Çocuklarla Bir Araya Geldi Eklenme Tarihi: :   14 Mayıs 2018 Pazartesi

5. Uluslararası Sosyal Bilimler Eğitim K...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik camianın buluştu...

Eklenme Tarihi: :   28 Ekim 2025 Salı

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. D...

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, İstanbul Gelişim Ün...

Eklenme Tarihi: :   27 Ekim 2025 Pazartesi


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS