İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü ve GastroBahçe Kulübü, Finlandiya eğitim sisteminin ülkemizde uygulayıcısı Fidol Okulları İlkokul 1. 2. 3. ve 4. Sınıf öğrencileri ile mutfak atölye çalışmasında bir araya geldi.
Öğretmenleri ile bölüm mutfağında Öğr. Gör. Tolgahan Tabak’ın Gastronomi Bölümü 1. Sınıf temel mutfak teknikleri dersine katılan çocuklar, bölümün 3. Sınıf öğrencileri ve GastroBahçe Kulübü ile hamur işleri eğitimi aldılar.
UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı ve GastroBahçe Kulüp Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından organize edilen atölye çalışmasında hamur işleri yapan, bölüm öğrencileri tarafından gruplara eşlik edilen etkinlik sonunda Fidol Okulları’nın küçük misafirleri İGÜ’den mutlu ayrıldı.
Mühendislik fakültelerini değerlendiren, kâr amacı gütmeyen ve bağımsız bir...
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...