İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi öğrencileri, Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen mutfak eğitiminde Hilton Beylikdüzü Executive Şefi Gökhan Özcan ile bir araya geldi.
Profesyonel meslek hayatlarına hazırlanan öğrencilere et yemekleri hazırlayan Özcan, bu konuda temel mutfak teknolojisi ve pişirme teknikleri hakkında da teorik ve uygulamalı bilgiler verdi.
Eğitim sonunda Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner tarafından Şef Özcan’a plaket takdim edildi.
1 Ağustos’ta başlayan ve 13 Ağustos’a kadar sürecek olan Yükseköğretim Kuru...
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından b...