İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi öğrencileri, Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen mutfak eğitiminde Hilton Beylikdüzü Executive Şefi Gökhan Özcan ile bir araya geldi.
Profesyonel meslek hayatlarına hazırlanan öğrencilere et yemekleri hazırlayan Özcan, bu konuda temel mutfak teknolojisi ve pişirme teknikleri hakkında da teorik ve uygulamalı bilgiler verdi.
Eğitim sonunda Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner tarafından Şef Özcan’a plaket takdim edildi.
Eklenme Tarihi: : 14 Mayıs 2018 Pazartesi
İstanbul’daki toplu taşıma araçlarında yayın yapan Modyo TV’ye, 5 Kasım 202...
Orman ve Tarım Bakanlığı öncülüğünde, FAO (Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarı...