İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Gastronomi öğrencileri Şef Gökhan Özcan ile Bir Araya Geldi

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi öğrencileri, Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen mutfak eğitiminde Hilton Beylikdüzü Executive Şefi Gökhan Özcan ile bir araya geldi.

Profesyonel meslek hayatlarına hazırlanan öğrencilere et yemekleri hazırlayan Özcan, bu konuda temel mutfak teknolojisi ve pişirme teknikleri hakkında da teorik ve uygulamalı bilgiler verdi.

Eğitim sonunda Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner tarafından Şef Özcan’a plaket takdim edildi.

Gastronomi öğrencileri Şef Gökhan Özcan ile Bir Araya Geldi Eklenme Tarihi: :   14 Mayıs 2018 Pazartesi

İGÜ’de Gerçekleşen “Türk Kooperatifçiliğ...

Birleşmiş Milletler’in “2025 Uluslararası Kooperatifler Yılı” ilanı kapsamı...

Eklenme Tarihi: :   2 Eylül 2025 Salı

İGÜ’de “Siber Güvenlik” ve “Hesaplamalı ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), 2025–2026 akademik yılında lisansüstü ...

Eklenme Tarihi: :   2 Eylül 2025 Salı


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS