İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Gastronomi öğrencilerine fırın eğitimi verildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü 1’inci ve 3’üncü sınıf öğrencileri UNOX İtalya’nın Aktif Pazarlama Şefi Aykun Taşciian ile bir araya geldi. Tüm gün süren eğitimde öğrenciler ileri teknoloji kombi fırın hakkında teknik ve uygulamalı bilgi aldı.

Günümüzde kuruluşlar arasında artan rekabet ile zorlaşan ortam koşullarının gastronomi uzmanlarını ve firmaları malzeme, zaman, yer ve enerjiyi iyi kullanmaya yönelttiğini belirten Taşciian, UBYO Gastronomi Bölüm öğrencilerini son derece ilgili ve aktif gördüğünü, İGÜ dinamizmini çoğu başka yerde bulamadığını ifade etti.

UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, öğretim görevlileri Tolgahan Tabak, İbrahim Levent Demirçakmak, Oğuzhan Köklü ve Halil İbrahim Orhan tarafından organize edilen eğitimin bitiminde Şef Aykun Taşciian'a teşekkür plaketi sunularak desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

Gastronomi öğrencilerine fırın eğitimi verildi Eklenme Tarihi: :   24 Aralık 2018 Pazartesi

İGÜ ve Büyükçekmece RAM iş birliğiyle II...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Büyükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi ...

Eklenme Tarihi: :   30 Nisan 2024 Salı

İGMYO Müdürü Doç. Dr. Lokman Kantar, TÜB...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (İGMYO) Müdürü Doç. Dr. L...

Eklenme Tarihi: :   30 Nisan 2024 Salı


ABET AQAS AHPGS