İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

'Gastronomi Turizminde Temel Servis Teknikleri Konferansı’ düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü "Gastronomi Turizminde Temel Servis Teknikleri" konulu sunumu yapması için yiyecek-içecek sektöründe satış ve operasyon müdürü olarak görev yapan Oğuzhan Özkan’ı konuk etti.

Konferansa İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. M. Sevtap Aytuğ, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, Gastronomi Bölüm Başkanı İsmail Hakkı Tekiner, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Elif Z. Özer,  Öğr. Gör. Tolgahan Tabak,  Arş. Gör. Emel Çirişoğlu ve öğrenciler katıldı.

Konferansın ilk bölümünde gastronomi turizmi, gastronomi turizminde servis teknikleri, otel ve restoranlardaki servis düzeni, restoran yönetimi ve işleyişindeki farklılıkları, otel ve restoranlarda kullanılan servis ekipmanları, uluslararası servis çeşitleri hakkında öğrencilerimize önemli bilgiler veren Özkan, konferansın ikinci bölümünde ise öğrencilerimize servis ve masa düzenini ve uluslararası servis usullerini uygulamalı olarak gösterdi.

Konferans sonunda İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. M. Sevtap Aytuğ tarafından Oğuzhan Özkan’a plaket takdim edildi.

'Gastronomi Turizminde Temel Servis Teknikleri Konferansı’ düzenlendi Eklenme Tarihi: :   2 Mayıs 2019 Perşembe

Türkiye’nin ilk Uluslararası Yapay Zeka ...

Dijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...

Eklenme Tarihi: :   13 Aralık 2024 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Pakista...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...

Eklenme Tarihi: :   13 Aralık 2024 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS