İstanbul Gelişim Üniversitesi 2022-2023 yılı yeni eğitim ve öğretim dönemi “Tanışma Günü” etkinlikleri ile başladı. Aşçılık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Pastacılık ve Ekmekçilik bölümleri etkinlik kapsamında bir araya geldi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Aşçılık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Pastacılık ve Ekmekçilik bölümleri geçtiğimiz günlerde 2022-2023 yılı yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi Tanışma Günü etkinlikleri için bir araya geldi. Bölümlere yeni başlayan öğrencilerin oryantasyon sürecini sağlayan etkinlikte, Aşçılık Programı öğretim elemanlarından İbrahim Levent Demirçakmak ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu tavuklu nohutlu pilav dağıtıldı.
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ VE TEMEL TARİFLER KİTABI DA DAĞITILDI
Sürekli gelişen imkânları ve teknolojik mutfakları ile her yıl yüzlerce şefi meslek hayatına hazırlayan İstanbul Gelişim Üniversitesi Aşçılık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Pastacılık ve Ekmekçilik bölümlerinin tanışma etkinliği geçtiğimiz günlerde yapıldı.
Oldukça yoğun ilgi gören etkinlikte öğrenciler yeni arkadaşları ile tanışırken bir yandan da bölüm akademisyenleri ile tanışma fırsatı elde etti. Etkinliğin açılış konuşmasını İstanbul Gelişim Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Serdar Egeli yaparken 2022-2023 yılı eğitim öğretim döneminde üniversitemizde ilk senesi olacak öğrencilere de bölüm başkanlarının tanıtımı yapıldı.
Mutfak sanatları alanında bu sene ilk defa eğitim alacak öğrencilere de yol gösterici olacak, geçtiğimiz ay İGÜ yayınları tarafından yayınlanan ve yazarlığını Doç. Dr. Serdar Egeli, Eğitmen Şef Erkan Kıyıcıoğlu ve Öğr. Gör. İ. Levent Demirçakmak’ın yaptığı “Türk Mutfak Kültürü ve Temel Tarifler” kitabı da, kitapta emeği geçen öğrencilere teşekkür edilerek kitapları takdim edildi. Etkinlik, Aşçılık Programı’ndan İbrahim Levent Demirçakmak ve öğrencilerin hazırladığı tavuklu nohutlu pilav servis edilerek sonlandırıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...
Cumhurbaşkanlığı resmi sitesinde de duyurulduğu üzere, Tokat Erbaa Yılmaz K...