İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Genç şef adayları gastronomi mutfağına konuk oldu

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü, Küçükçekmece İMKB Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi öğrencilerini üniversitede ağırladı.

İGÜ Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğünce organize edilen buluşmada, Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak, Öğr. Gör. Murat Mutlu Tokay ve gastronomi 3’üncü sınıf öğrencileri ile birlikte “Temel Mutfak Teknikleri” uygulamalı dersine konuk olan liseli genç şef adayları yaptıkları yemeklerle göz doldurdular. Uygulamalı ders, UBYO Gastronomi öğretim görevlileri ve eğitmen Erkan Kıyıcıoğlu ile birlikte gerçekleştirildi.

Genç şef adayları gastronomi mutfağına konuk oldu Eklenme Tarihi: :   26 Kasım 2018 Pazartesi

İGÜ Kulüp Tanıtım Haftası Yoğun Katılıml...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, 11–12 Aralık 2025 tarihlerinde J Blok Mehmet...

Eklenme Tarihi: :   12 Aralık 2025 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi Tarafından...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ve Bilim...

Eklenme Tarihi: :   11 Aralık 2025 Perşembe


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS