İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Big Chefs markasının, genç ve başarılı Executive Chief Yusuf Can Demirses ile Dünya Mutfakları Uygulaması’nın son mutfak dersinde bir araya geldi.
Gerçekleşen atölyede Şef Demirses, öğrencilerle Uzak Doğu Mutfağı ile ilgili tecrübelerini paylaştı. Atölyenin sonunda Demirses’e katılımlarından ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.
Eklenme Tarihi: : 9 Mayıs 2018 Çarşamba
Yükseköğretim Kurulu tarafından hazırlanan “Üniversite İzleme ve Değerlendi...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) öğrencileri, gastronomi alanında Türkiy...