İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri ve mezunları dünyaya açılmaya devam ediyor.
2017- 2018 Eğitim Öğretim yılı mezunlarından üç İGÜ UBYO Gastronomi öğrencisi, Amerika Birleşik Devletleri'nde, İspanya’da ve İngiltere'de kariyerlerine başladı. Son sınıf öğrencisi Ferhat Sevi dünya genelinde 8.000 oteli bulunan Marriott Grubu’nun lüks hizmet veren St. Regins İstanbul mutfağına kabul edildi.
Nişantaşı’nda hizmet veren St. Regins İstanbul, lüks hizmet anlayışı ve birbirinden farklı lezzetleri içerinde bulunduran dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck’un Restoranı Spago ve St. Regins Braseirre ile İstanbul’a farklı lezzetler kazandırmaya devam ediyor. Öğrencilerin başarıları hakkında açıklama yapan İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, üniversitenin uluslararası olma sürecinde akreditasyon ve eğitim-öğretimde yeni tedbirlerin ilk meyvelerini toplamaya başladıklarını ifade etti.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...
Avrupa Birliği’nin desteklediği Gençlerin Örgütsel Liderliği (Youth Organiz...