Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Türkçe ve İngilizce bölümlerinin iş birliği ile “Beyran Epistemolojisi&Beyran Workshop” etkinliği gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları İngilizce-Türkçe bölümlerinin organize ettiği “Beyran Epistemolojisi&Beyran Workshop” etkinliğinde, Gaziantep’in en bilinen gastronomik değerlerinden biri olan Beyran’ın kökeni, tarihsel gelişimi, kültürel önemi ve faydalarına değinilirken; Beyran yapımının tüm aşamaları ve püf noktaları Varil Çorba’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin tarafından katılımcılara aktarıldı. C blok Gastronomi Mutfağı’nda öğrencilerle birlikte hazırlanan çorba, açık hava etkinlik alanında Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, Genel Sekreter Doç. Dr. Serdar Egeli, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necmettin Maraşlı, Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu, Prof. Dr. Arda Öztürkcan, dekan ve müdürlerin katılımlarıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde bulunan tüm akademik ve idari personele sunuldu.
Mühendislik fakültelerini değerlendiren, kâr amacı gütmeyen ve bağımsız bir...
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...