İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ’de “Beyran Günü” gerçekleştirildi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Türkçe ve İngilizce bölümlerinin iş birliği ile “Beyran Epistemolojisi&Beyran Workshop” etkinliği gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları İngilizce-Türkçe bölümlerinin organize ettiği “Beyran Epistemolojisi&Beyran Workshop” etkinliğinde, Gaziantep’in en bilinen gastronomik değerlerinden biri olan Beyran’ın kökeni, tarihsel gelişimi, kültürel önemi ve faydalarına değinilirken; Beyran yapımının tüm aşamaları ve püf noktaları Varil Çorba’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şahin tarafından katılımcılara aktarıldı. C blok Gastronomi Mutfağı’nda öğrencilerle birlikte hazırlanan çorba, açık hava etkinlik alanında Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, Genel Sekreter Doç. Dr. Serdar Egeli, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necmettin Maraşlı, Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu, Prof. Dr. Arda Öztürkcan, dekan ve müdürlerin katılımlarıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde bulunan tüm akademik ve idari personele sunuldu.




İGÜ’de “Beyran Günü” gerçekleştirildi Eklenme Tarihi: :   14 Kasım 2023 Salı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Göç Ol...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koor...

Eklenme Tarihi: :   20 Ağustos 2025 Çarşamba

İGÜ’den DGS Adaylarına Stratejik Rehberl...

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercih süreci, ön lisans mezunlarının akademik yol...

Eklenme Tarihi: :   18 Ağustos 2025 Pazartesi


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS