İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ’de “Tatlı Şeyler Haftası” etkinliklerle geçti

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü öğrencileri, Öğr. Gör. Murat Mutlu Tokay'ın organizasyonunda pastacılık konusunda uzman Sütiş Emirgan Pastacılık Şefi Özkan Yıldırım’ı ve Titanik Otel Pastane Şefi Baykal Yıldırım'ı konuk etti.

Aralarında ulusal ve uluslararası yarışmalarda birçok madalya almış öğrenciler ile bu eğitimi gerçekleştirmekten duydukları mutluluğu ifade eden Şef Özkan Yıldırım ile Şef Baykal Yıldırım, pastacılık ve yan alanlarının gastronomi açısından ayrı uzmanlık gerektirdiğini, bölüm öğrencilerinin bu konuya yatkınlıkları ve ilgisinden memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Sektörün en çok aranan ihtisas alanlarından pastacılık konusunda nitelikli kişilerin son derece kolay iş bulduklarını ve iyi çalışma koşullarını yakaladıklarını belirten Şef Yıldırım'a eğitim sonunda Öğr. Gör. Murat Mutlu Tokay tarafından İGÜ adına teşekkür plaketi takdim edildi.

İGÜ’de “Tatlı Şeyler Haftası” etkinliklerle geçti Eklenme Tarihi: :   17 Aralık 2018 Pazartesi

İGÜ’de Türkiye Fizyoterapistler Günü Coş...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ta...

Eklenme Tarihi: :   13 Nisan 2026 Pazartesi

İGÜ’den YÖK Engelsiz Üniversite Ödülleri...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, yükseköğretimde erişilebilirlik ve kapsayıcı...

Eklenme Tarihi: :   13 Nisan 2026 Pazartesi


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS