İsrafa dikkat çekmek, aşırı ve gereksiz tüketime farkındalık oluşturmak hedefiyle üniversite öğrencilerinin açtığı fotoğraf sergisine ilgi artıyor.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yükseokulu (UBYO) Gastronomi Bölümü öğrencileri, Öğretim Görevlileri Tolgahan Tabak ve İbrahim Levent Demirçakmak danışmanlığında açılan, 'İGÜ İsraf Etme' isimli fotoğraf sergisi ulusal basında ilgi görmesinin ardından Öğretim Görevlisi Tolgahan Tabak ve Gastronomi öğrencisi Elis Mutlu TRT1 Radyo’ya konuk edildi.
Kamu ve özel kuruluşlar tarafından da takip edilen, üniversite kampüslerinde ilgiyle karşılanan sergi, İstanbul Halk Ekmek (İHE) Cebeci fabrikasında ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Eserler fabrika çalışanları tarafından ilgiyle karşılandı. UBYO Gastronomi Bölümü Arş. Gör. Oğuzhan Köklü ile öğrenciler Ayşenur Tevrüz, Pelin Demir ve Erkan Geven'den oluşan grup fabrikayı ziyaret ederek İHE çalışanlarını sergi ve amaçları hakkında bilgilendirdi.
UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, farkındalığın yaygınlaştırılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencileri tebrik etti.
Dijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...