Kanal Haber Artı Yeşil Genel Müdürü Yusuf Kurt ve Yücel Baydemir ile Tarlam Var Girişimi Sahibi Ata Cengiz, Üniversitemiz Kulüplerinden GastroBahçe Kulübünü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldılar ve bir röportaj yaptılar.
Üniversitemiz etkin kulüplerinden GastroBahçe Kulübü, son dönem yaptıkları faaliyetler ve sosyal sorumluluk projelerine verdikleri destekleri ile dikkat çekmektedir. Çoğunluğunu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü Öğrencilerimizin oluşturduğu Kulübümüz, ekolojik gastronomi ve Biyoçeşitlilik, slow food ile geleneksel atalık tohumların korunması üzerine çalışmalar sürdürmektedir.
Ekolojik tarım, eğitim ve sosyal sorumluluk alanlarında yayın hayatını sürdüren Kanal Haber Artı Yeşil Genel Müdürü Yusuf Kurt ve Yücel Baydemir, GastroBahçe Kulübünün üstlendiği ekolojik tarımın ülke açısından önemine değindiler.
Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü mezunu Ata Cengiz, çizdiği sıra dışı kariyeri ile doğa dostu ‘’Tarlam Var’’ isimli girişimiyle dikkat çekmektedir.
Gastronomi Bölümü Öğretim Üyesi ve GastroBahçe Kulübü Danışmanı Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner’in dersinde öğrencilere seminer veren Yusuf Kurt ve Ata Cengiz’in sunumları, kariyer hikâyeleri ve üstlendikleri faaliyetler bölüm Öğrencileri tarafından ilgiyle dinlendi.
Seminer bitiminde Yusuf Kurt ve Ata Cengiz’e Öğrenciler tarafından plaket verildi ve eğitime verdikleri destek için teşekkür edildi.
Eklenme Tarihi: : 12 Mayıs 2017 CumaDijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...