Gastronomi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
1971 yılında kurulan Amerika ve Dünya’nın en önemli besin desteği firmalarından NATURE’S BOUNTY TÜRKİYE İş Biriminden İstanbul Avrupa Bölge Müdürü Seval Çelik ve Medikal Eğitim Uzmanı Pınar Cava Gümüş SBYO(Sağlık Bilimleri Yüksekokulu) Beslenme ve Diyetetik bölümü son sınıf öğrencilerine “Gıda Takviyeleri ve Sağlığımıza Etkileri” başlıklı bir seminer verdi.
Gastronomi Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner ile Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yonca Sevim’in birlikte koordine ettikleri seminer öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.
Uzman Pınar Cava Gümüş, gıda takviyesi nedir, nelerdir ve nasıl elde edilirler hakkında genel bir sunum yaptıktan sonra, beslenme ve diyetetik uzmanlarınca en fazla merak edilen ve profesyonel meslek yaşamlarında hastalarına önerecekleri omega-3, mineraller, probiyotikler ve başlıca vitaminler hakkında etki mekanizmalarını da kapsayacak şekilde detaylı bir sunum yaptı. Öğrencilerin ve öğretim elemanlarının sorularıyla katıldıkları seminer, mezuniyete hazırlanan öğrencilerimiz için bir çalıştay şekline dönüştü.
Seminer bitiminde Uzman Pınar Cava Gümüş’e teşekkür belgesi verildi ve öğrencilerimizin eğitimine NATURE’S BOUNTY TÜRKİYE İş Birimi olarak verdikleri desteklerden ötürü teşekkür edildi.
Eklenme Tarihi: : 9 Aralık 2016 CumaDijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...