İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencilerini profesyonellerle buluşturdu.
TAMA Mutfak Genel Müdürü ve Ortaklarından Asraf Engin Güner tarafından Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Gastronomi Bölümü öğrencilerine Yiyecek ve İçecek İşletmesi Yönetimi hakkında bir seminer verildi.
Dersin sorumlu öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner’in Güz dönemi Cuma günü ikinci sınıf öğrencilerine dönük Yiyecek ve İçecek Yönetimi İlkeleri dersine katılım gösteren Asraf Engin Güner, sektör hakkında genel bilgiler sunarak başladığı seminerinde, iyi bir işletme olmak için yapılması gerekli konuları masaya yatırdı. İnteraktif şekilde yürütülen seminer süresince, eğitimin önemi, satınalma, gıda güvenliği, mesleki yeterlilik, başarılı ve tercih edilen bir Gastronomi mezunu olmak için gerekli koşullar, genel kültürün yeri ve önemi ile diğer konularda deneyimlerini paylaşan Güner, seminerini genç öğrencilere tavsiyeler ile tamamladı.
Program sonunda Asraf Engin Güner, Gastronomi Öğrencilerini firmasına davet etti. Derslerden bazılarının firma eğitim salonunda yapılabileceğini, öğrencilerin teorik ders dışında işletmede bizzat yerinde uygulamaları görebileceklerini ifade etti.
Seminer bitiminde Asraf Engin Güner’e Gastronomi Bölümü öğrencilerinde Aslıhan Mete ve Ferhat Sevi tarafından teşekkür belgesi verildi. Gastronomi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner, Asraf Engin Güner ve firma Gıda Güvenliği ve Kalite Kontrol Sorumlusu Dr. Murat Ay’a eğitime verdikleri destekler için teşekkürlerini sundu.
Eklenme Tarihi: : 7 Aralık 2016 ÇarşambaDijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...