İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Öğr. Gör. Tolgahan Tabak, Michelin Yıldızlı Chef Andre Wolf ile birlikte sunum gerçekleştirdi.
Metro Grossmarket Türkiye'nin himayesinde düzenlenen atölye çalışmasının ardından gastronomi öğrencileri Şef Andre Wolf ve Şef Tayfun Karayel ile birlikte Gastronometro mutfağında bir araya geldi. Güneşli'de 1700 m2 lik alan üzerine kurulu, gastronomi dünyasının ve sektör profesyonellerinin buluşma platformu olarak tasarlanan Gastronometro, şeflerden öğrencilere, tedarikçilerden satın almacılara, restoran ve otel işletmecilerinden lezzet tutkunlarına, gastronomi yazarlarından araştırmacılara sektörün tüm tarafları için bir buluşma noktası olarak görülüyor.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...
Avrupa Birliği’nin desteklediği Gençlerin Örgütsel Liderliği (Youth Organiz...