İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ öğrencileri tohum ve yerel ürün şenliğine katıldı

Şile Yeryüzü Pazar'ında 6’ncısı gerçekleştirilen Şile Tohum ve Yerel Ürün Şenliği'nde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, GastroBahçe Kulübü bu sene de yerini aldı.

Herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen, birçok atölyelerin ve eğitimlerin gerçekleştirildiği etkinlikte şerbet atölyesine katılan, kulüp danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner'in yaptığı GastroBahçe Kulübü öğrencileri, endemik bir tür olan sarıkılçık pirincinden pilav ve sütlaç, demirhindi meyvesinden ise şerbet hazırladılar.  

İGÜ öğrencileri tohum ve yerel ürün şenliğine katıldı Eklenme Tarihi: :   21 Kasım 2018 Çarşamba

YÖK 2025 Raporu Açıklandı: İGÜ’nün Çok B...

Yükseköğretim Kurulu tarafından hazırlanan “Üniversite İzleme ve Değerlendi...

Eklenme Tarihi: :   23 Aralık 2025 Salı

Türk Mutfağını Dünya Sahnesine Taşıdılar...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) öğrencileri, gastronomi alanında Türkiy...

Eklenme Tarihi: :   22 Aralık 2025 Pazartesi


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS