İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ öğrencileri tohum ve yerel ürün şenliğine katıldı

Şile Yeryüzü Pazar'ında 6’ncısı gerçekleştirilen Şile Tohum ve Yerel Ürün Şenliği'nde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, GastroBahçe Kulübü bu sene de yerini aldı.

Herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen, birçok atölyelerin ve eğitimlerin gerçekleştirildiği etkinlikte şerbet atölyesine katılan, kulüp danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner'in yaptığı GastroBahçe Kulübü öğrencileri, endemik bir tür olan sarıkılçık pirincinden pilav ve sütlaç, demirhindi meyvesinden ise şerbet hazırladılar.  

İGÜ öğrencileri tohum ve yerel ürün şenliğine katıldı Eklenme Tarihi: :   21 Kasım 2018 Çarşamba

İGÜ Milli Yetkinlik Hamlesi Tanıtım Prog...

Türkiye’nin savunma sanayii, nitelikli insan kaynağıyla yeni bir atılımın e...

Eklenme Tarihi: :   16 Ekim 2025 Perşembe

Uluslararası Karadeniz ve Hazar Havzası ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Uluslararası ...

Eklenme Tarihi: :   16 Ekim 2025 Perşembe


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS