Ordu Pidesi deyince ilk akla gelen ve Karadeniz’de bir marka haline dönüşen Aktaşlar Pide, UBYO Gastronomi Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.
Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından organize edilen mutfak uygulaması dersine, Aktaşlar Pide Genel Müdürü Hadi Poyraz, Brandwork İletişim Marka Yönetmeni Büşra Vural ile Aktaşlar Pide ustaları katıldılar. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile izlenen derste, Genel Müdür Hadi Poyraz ve pide ustaları, öğrencilere pide imalatı hakkında uygulamalı bilgiler aktardılar.
İGÜ Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kızıldemir, UBYO Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç ve Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar’ın da eşlik ettiği eğitimin sonunda, UBYO Müdürü Prof. Dr. Hikmet Kavruk tarafından tüm konuklara destekleri için plaket takdim edildi.
Mühendislik fakültelerini değerlendiren, kâr amacı gütmeyen ve bağımsız bir...
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...