İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Uçak İçi İkram Hizmetlerinin başarılı Pasta Şefi Avni Aktaş’ı konuk etti.
Pastry Chef Avni Aktaş, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Gastronomi öğrencileri ile atölye çalışması kapsamında bir araya geldi. Dünya mutfağından çeşitli tatlıların hazırlandığı atölye çalışması sırasında öğrencilerin sorularını yanıtlayan Şef Aktaş, deneyimlerini paylaşmanın yanı sıra tatlı hazırlamanın püf noktalarını aktardı.
Sektörde başarılarıyla adından söz ettiren şeflerle öğrencilerini buluşturmaya önem verdiklerini belirten Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, atölye çalışmasına verdiği destekten ötürü Pastry Chef Avni Aktaş’a teşekkür etti.
Mühendislik fakültelerini değerlendiren, kâr amacı gütmeyen ve bağımsız bir...
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...