İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Öğrencilerden İstanbul Yerel Lezzetler Turu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri İstanbul’un yerel lezzetlerini keşfettiler.

Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen tura katılan öğrenciler, Tarihi Sarıyer Börekçisi, Edebiyat Kıraathanesi, Hafız Mustafa Efendi 1864, Vefa Bozacısı, Sultan Ahmet Köftecisi ve Emirgan Pembe Köşk’e ziyaret gerçekleştirdiler.
 
İstanbul ile özdeşleşen ve geçmişten miras kalan lezzetleri yaşatan mekân ve kuruluşların yetkilileri ile görüşme ve bilgi edinme fırsatı bulan UBYO Gastronomi Bölümü öğrencileri, Türk mutfağını teorik dersler yanında bizzat tanıyarak öğrendiler.

Öğrencilerden İstanbul Yerel Lezzetler Turu Eklenme Tarihi: :   12 Nisan 2018 Perşembe

Sinemanın Gücüyle Sürdürülebilirlik: İGÜ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...

Eklenme Tarihi: :   20 Kasım 2024 Çarşamba

Genç Liderlerden İGÜ Rektörü Prof. Dr. B...

Avrupa Birliği’nin desteklediği Gençlerin Örgütsel Liderliği (Youth Organiz...

Eklenme Tarihi: :   18 Kasım 2024 Pazartesi


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS