Türkiye’de kırkı aşkın restoran zincirine ulaşan ve markalaşan Big Chefs Restoranları ve Midpoint Restoranları Bölge ve Grup Koordinatörleri Şef Şenol Demirtaş ve Rıza Belenkaya İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi Bölümü’nün konuğu oldular.
Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen söyleşide, Şef Şenol Demirtaş (Big Chefs Restoranları) ve Şef Rıza Belenkaya (Midpoint Restoranları) öğrencilerimiz ile çok markalı ya da zincir restoranların kurumsal organizasyon yapıları hakkında deneyim ve birikimlerini paylaştılar.
UBYO Gastronomi, GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile MYO Aşçılık Programı öğretim görevlileri ve öğrencilerinin katıldıkları söyleşi, karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşti. Konuklar, kariyerleri, iyi bir şefin ne demek olduğunu, markalarını nasıl yönettiklerini, Ar-Ge’nin önemini, Türk mutfağını dünyaya tanıtmak için yurtdışında gösterdikleri faaliyetlerini katılımcılar ile paylaştılar.
Söyleşi bitiminde Şef Şenol Demirtaş ve Rıza Belenkaya’ya organizasyona katılımlılarından ötürü İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından plaket takdim edildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...
Avrupa Birliği’nin desteklediği Gençlerin Örgütsel Liderliği (Youth Organiz...