İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü, Hyatt Regency Dünya Mutfakları Yemek Sorumlusu ve Eğitmen Exec. Şef Tuncay Çetin ile birlikte mutfak eğitimi gerçekleştirdi.
Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından organize edilen eğitimde, Şef Tuncay Çetin gastronomi öğrencilerine Fransız usulü temel sosların üretimini ve incelikleri gösterdi. Dünyanın ilk sıralarında Fransız mutfağının yer aldığını, diğer dünya mutfaklarını etkilediğini ve onlardan etkilendiğini belirten Çetin, genç gastronomi uzmanı adaylarına henüz birinci sınıf öğrencisi iken temel mutfak uygulamaları dersinde bu tekniklerin öğretilmesinin eğitim açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.
Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak, UBYO Gastronomi Bölümü olarak amaçlarının alanında temel bilgi birikimine sahip ve pratik tecrübeler edinmiş, ileride yurtdışında ülkesini başarıyla temsil edecek kabiliyette mezunlar yetiştirmek olduğunu ifade ettiler.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...
Avrupa Birliği’nin desteklediği Gençlerin Örgütsel Liderliği (Youth Organiz...