İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) 15 - 22 Nisan Turizm Haftası kapsamında düzenlendiği ‘İstanbul ve Gastroturizm’ konulu etkinlikte Le Pain Quotidien Türkiye Müdürü Levent Şahin, Midpoint Mutfaklar Koordinatörü ve Ar-Ge Şefi Rıza Belenkaya’yı konuşmacı olarak ağırladı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi bünyesinde Turizm Rehberliği, Gastronomi, Aşçılık programlarında eğitim gören ve turizme, gastronomiye ilgi duyan öğrencilerin katılım gösterdiği etkinlik kapsamında turizmde yaşanan güncel sorunlar ele alındı.
Türkiye’nin 2023 turizm hedeflerine ulaşması için yapılması gerekenlerin de gündeme alındığı etkinlikte, bölgesel ve ulusal kalkınmanın sağlanmasında gastronomi turizminin rolü, İstanbul’un gastronomi turizmi açısından taşıdığı değer, turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmelerde turizm eğitimi almış kişilerin yer almasının önemi, en iyi şef en iyi turist rehberi olma yolunda atılması gereken adımlar gibi pek çok konu tartışıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...
Avrupa Birliği’nin desteklediği Gençlerin Örgütsel Liderliği (Youth Organiz...