Türk Milli Takımı Unlu Mamuller Şefi Yüksel Güllü İle…
Divan Otel İstanbul Unlu Mamuller Şefi ve Türk Milli Takımı Üyesi Şef Yüksel Güllü, 17 Kasım 2017 Cuma günü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü 1. Sınıf Öğrencileri ile mutfakta uygulamalı derse katılmıştır.
Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından organize edilen etkinlikte, Şef Yüksel Güllü öğrencilerimize iyi ekmek pişirmenin teknikleri ve detayları hakkında verdiği dersten sonra, ekmek, çörek ve pandispanya imalatını bizzat uygulamalı olarak göstermiştir.
Yirmiyedi yıllık meslek kariyerine Divan Otelinde devam eden Şef Yüksel Güllü ile birlikte Gastronomi Bölümümüzün ilk mezunlarında İsmail Felekoğlu’da birlikte çalışmaktadır.
Eğitim bitiminde Şef Yüksel Güllü’ye Öğr. Gör. Tolgahan Tabak ve Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner tarafından plaketi takdim edilerek, eğitime verdiği destekleri için teşekkür edilmiştir.
Eklenme Tarihi: : 28 Kasım 2017 SalıDijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...