İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

UBYO Gastronomi Öğrencileri Mengen Aşçılık Kapına Katıldılar

   Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencileri Melis Kuş ve Doğancan Büyükdemir 30 Nisan-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Bolu Mengen’de gerçekleşen ve bir hafta süre III. Ulusal Aşçılık Kampı’na katıldılar.

   Bu yıl üçüncüsü düzenlenen kamp, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Mengen Aşçılık Okulu ve Aşçılar Federasyonu tarafından organize edilmekte olup, büyük firmalar tarafından maddi olarak desteklenmektedir. Kampın amacı: aşçılık, gastronomi ve mutfak sanatları alanında yükseköğretim gören öğrencilerin deneyimli ustalar ve eğitmenler nezaretinden teorik ve uygulamalı eğitim almalarını sağlamaktır.

   UBYO Gastronomi Öğrencileri ile ekip lideri olarak kampsa katılan Öğr. Gör. Elif Zeynep Özer, kampın kapsamı ve amacı ile genç yeteneklerin eğitimi için son derece verimli geçtiğini ifade etti. Gastronomi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Orhan İşcan ile Öğretim Elemanları Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak, bu tür eğitimlerin öğrencilerin özgüvenini artıracağını, ufuklarını açacağını ve diğer öğrenciler ile paylaşımın motivasyonu olumlu şekilde yükselteceğini belirttiler.

UBYO Gastronomi Öğrencileri Mengen Aşçılık Kapına Katıldılar Eklenme Tarihi: :   23 Mayıs 2017 Salı

TEKNOFEST 2025 Kuantum Teknolojileri Yaz...

TEKNOFEST 2025 kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Kuantum Teknolojileri Y...

Eklenme Tarihi: :   8 Eylül 2025 Pazartesi

Sürdürülebilir Kalite Tescillendi: İGÜ, ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), 28–30 Temmuz 2025 tarihleri arasında T...

Eklenme Tarihi: :   4 Eylül 2025 Perşembe


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS