6-8 Mayıs 2017 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen ve on üniversitenin katıldığı ‘’ I. İzmir Uluslararası Yemek’’ yarışmasında üniversitemizi temsil eden MYO Aşçılık programı öğrencilerinden Eren Masat, Görkem Çırpan, Emre Ün Ve Kadir Tatar ‘’ En İyi Üniversite’’ kategorisinde birincilik elde ederek altın madalyanın sahibi olmuşlardır. Aynı yarışmanın ‘’ Grand Prix’’ kategorisinde üstün bir başarı göstererek Aşçılık Milli Takımına girerek 2-6 Haziran 2017 tarihinde Romanya’da düzenlenecek Olimpiyat seçmelerine katılmaya hak kazanmışlardır.
Aynı tarihlerde TAŞPAKON’UN (Tüm Aşçılar Ve Pastacılar Konfederasyonu) Yozgat’ta düzenlediği ve sekiz üniversitenin katılımıyla gerçekleşen yarışmada MYO Aşçılık programı öğrencilerinden Harun Ensari, Gamze Balcı, Halime Güdül, Oğuzhan Kılıç ‘’Yılın En İyi Üniversitesi’’ kategorisinde birincilik elde ederek altın madalya kazanmışlardır.
Bir başka yarışmada 12-13 Mayıs 2017 tarihlerinde, Balıkesir’in Altınoluk ilçesinde BEKAD’IN (Balıkesir Aşçılar Derneği) düzenlediği Kaz dağları 3. Ulusal Yemek yarışmasında MYO Aşçılık programı öğrencilerimiz Mehmet Ayberk, Ahmetcan Kuru, Edanur Haznedar, Melike Kübra Bayraktar, Merve Gökçe ve Fatma Cont 91 puanla ‘’Yılın En İyi Üniversitesi’’ kategorisinde altın madalya kazanmışlardır.
Öğrencileri yarışmalara hazırlayan Aşçılık programı Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Adem Yetim hocamız bu tür yarışmaların öğrencileri motive ettiğini ayrıyeten bu sektörün önde gelen isimleriyle tanışma fırsatı sunduğunu dile getirerek, yarışma ve organizasyonların devam edeceğini belirtti. Ayrıca bu tür etkinlikleri maddi ve manevi şekilde destekleyen okul yönetimine teşekkürlerini belirtti.
Eklenme Tarihi: : 23 Mayıs 2017 Salıİstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından bu y...
Kış aylarının gelmesiyle grip aşısının koruyuculuğu tartışılmaya başlandı. ...