İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü, CVK Hotels Taksim, Lanouba Restorant ve Au Terrace Bar Ödüllü Executive Şefi İsmail Geyik’i konuk etti.
Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen etkinlikte, geleneksel lezzetlere dünya yemek hazırlama yöntemlerini kullanarak çok farklı bir perspektiften uygulayan Şef İsmail Geyik, öğrencilerle yemek sunumu gerçekleştirdi.
Türk mutfağının seçkin geleneksel lezzetleri kuru fasulye ve pirinç pilavını öğrencilerle farklı bir yaklaşımla hazırlayan Şef Geyik, geleneksel tatların ve yöntemlerin, İstanbul gibi medeniyetlerin beşiği bir kentte korunmasının önemli olduğu kadar, şehri ziyaret eden çok sayıda farklı ulustan konuklara bu seçkin lezzetlerin değişik biçimlerde sunulmasının da gerekli olduğunu belirtti.
Etkinlik sonunda Şef İsmail Geyik’e, UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner tarafından üniversite adına teşekkür plaketi takdim edildi.
Dijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...