İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Avangart mutfak temsilcisi Şef Yurttaş öğrencilere eğitim verdi

1960'lı yıllarda başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Avangart mutfak akımı ya da bilinen diğer tanımlarıyla ilerici veya şok mutfak akımının Türkiye'deki temsilcilerinden ünlü Alancha Restoranın Şefi Kemal Can Yurttaş, UBYO Gastronomi öğrencileri ile bir araya geldi.

Anadolu mutfağındaki geleneksel tatları deneysel bir bakış açısı ile geleceğin şefleri olacak İGÜ öğrencilerine aktarmaktan memnun olduğunu belirten Şef Kemal Can Yurttaş, öğrencilerin konuya ve derse ilgilerinden etkilendiğini vurguladı.

Her fırsatta dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de bu akımların en iyi temsilcilerini öğrencilerle buluşturmaya önem verdiklerini belirten Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner,  bu yoğun eğitimin meyvelerini ileri yıllarda toplayacaklarına olan inançlarının tam olduğunu belirtti.

Eğitim sonunda Şef Kemal Yurttaş’a İstanbul Gelişim Üniversitesi adına Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kızıldemir tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Avangart mutfak temsilcisi Şef Yurttaş öğrencilere eğitim verdi Eklenme Tarihi: :   10 Aralık 2018 Pazartesi

Türkiye’nin ilk Uluslararası Yapay Zeka ...

Dijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...

Eklenme Tarihi: :   13 Aralık 2024 Cuma

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Pakista...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...

Eklenme Tarihi: :   13 Aralık 2024 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS