İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Gastronomi öğrencileri Sirha İstanbul’a katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Sirha İstanbul’a katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, Öğretim Görevlileri İbrahim Levent Demirçakmak, Tolgahan Tabak, Murat Mutlu Tokay ve Oğuzhan Köklü’nün de katıldığı, restoran, otel ve yiyecek- içecek profesyonellerine yönelik, uluslararası düzeyde seçkin ve kapsamlı bir organizasyon olan Sirha İstanbul'da, öğrenciler pişirme teknolojileri firmalarının ürünleri hakkında detaylı bilgi alıp, öğretim elemanları ve firma temsilcileri ile birlikte ileride kullanacakları ekipmanları yakından görme fırsatı buldular.

İGÜ UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner,  şefler ve uzmanlar ile çalışma imkânı bulunduğu için öğrencilerin bu tür profesyonel mesleki etkinliklere katılmalarının önemli olduğunu belirtti.

Gastronomi öğrencileri Sirha İstanbul’a katıldı Eklenme Tarihi: :   10 Aralık 2018 Pazartesi

İGÜ’de “Köklerin Sesi, Geleceğin Ritmi” ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Türk Dünyası Gen...

Eklenme Tarihi: :   26 Aralık 2025 Cuma

İGÜ Akademisyeni Prof. Dr. İsmet Çavuşoğ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. ...

Eklenme Tarihi: :   26 Aralık 2025 Cuma


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS